psiholog Simona Sima
Bine ai venit!

Tupac - still breathin'?

In jos

Postare Tupac - still breathin'?

Mesaj Scris de Simona la data de Mar Apr 10, 2012 10:32 am

Devotamentul lui Shakur pentru viaţa de stradă (“thug life”) şi faptul că împărtăşea aceleaşi idei, sentimente, frustrări şi speranţe ca mulţi alţi tineri din întreaga lume i-a adus un succes magnitudinal. Pierderea lui nu e decât un episod din banala şi zilnica luptă a brutalităţii pentru renume, care face multe victime, mai ales printre rândurile tinerilor de culoare din S.U.A. Însă, muzica sa, sau, dacă ar fi să respectăm liniile definitorii ale muzicii; cuvintele şi mesajele sale şi astăzi pulsează în orice parte a globului, nu doar în acele “gettho”-uri familiste. Ar fi greu pentru unii să susţină că Tupac nu este mort ci doar a avut un extraordinar simţ profetic şi s-a pregătit cu mult înainte de moarte. Dar totuşi, mult mai ademenitoare este ideea că marele rapper încă trăieşte, undeva prin Haiti, Jamaica sau prin alte locuri de vis, şi se bucură de enormul succes al planului său machiavellic.Faptele şi unele mici indicii, lăsate poate chiar de Pac ne fac să tragem concluzii pentru ideea că el nu a murit. Dar, dacă ar fi să lăsăm puţin scepticismul să se afirme, am putea la fel de bine să credem că totul nu este decât o uriaşă bombă, a cărei explozii aduce o mulţime de bani. Notorietatea lui Amaru a crescut rapid după moartea acestuia şi orice nouă informaţie sau chiar şi o speculaţie ar aduce sume imense de bani. Ultimul său album “Don Killuminatti – The 7 Day Theory ” lansează o adevărată “aventură” numerologică. Finalitatea acestui joc cifric ar fi reîntoarcerea cântăreţului peste 7 ani, adică în 2003. Mulţi fani au aşteptat cu sufletele la gură această zi, dar iată că nimic nu s-a întâmplat. Aşa că mulţi dintre ei au renunţat să mai creadă că Tupac poate fi viu. Dar, se pare că există răspuns şi la acest “eşec”. Piesa “Blashpemy” contine nişte versuri din care reiese că dacă Dumnezeu nu se intoarce in 7 zile, atunci va trebui să aşteptăm următoarele profeţiri ale Bibliei…Da, Tupac se compara uneori cu Iisus. "No More Pain" este piesa care face referinta intre 2Pac si Iisus sau Machiavelli - "A heart of a soldier with the brains to teach a whole nation..." Extrem de sugestiv este coverul CD-ului “Don Killuminatti – The 7 Day Theory ”, unde Pac este crucificat… Unii sunt aproape convinşi că Pac trăieşte undeva în America de Sud , sub numele de Jamal Milwood, alţii susţin că l-au văzut la doar o săptămână după “moartea” sa, în Haiti. Iar alţii, printre care mă număr şi eu, au văzut un filmuleţ pe Youtube, unde un oarecare, îl filmează pe un tip, care arată şi se mişcă exact ca Tupac… Coincidenţă sau realitate? Trăieşte Tupac Amaru Shakur sau nu?
7 septembrie 1996 – 13 septembrie 1996

- Tupac a murit joi, pe data de 13, zi considerată suspicioasă de-a lungul istoriei.

- Nu au fost găsite poze cu Tupac la spital.

- Tupac mereu purta vesta anti-glonţ, de ce n-a luat-o tocmai la meciul lui Tyson?(se pare că Suge Knight, producătorul de la Death Row Records, sub pretextul că va fi cald, l-a convins să n-o poarte în seara fatală).
- Se presupune că ar fi fost incinerat o zi după ce a “murit”, dar este ilegal să incinerezi pe cineva care a fost asasinat şi nu a fost efectuată o autopsie. În plus, Tupac mereu spunea că va fi îngropat şi nu ars.
- Tupac a fost împuşcat de 5 ori iar Suge a fost doar zgâriat la cap de un glonţ. Tupac pierduse mult sânge iar Suge l-a dus la spital cât de repede a putut... La spital Suge a avut o lungă discuţie cu Tupac. Dar cum este posibil? Cum ai mai putea vorbi oare după cinci gloanţe şi o sângerare gravă?

- Cadillacul alb din care s-a tras spre Shakur nu a fost găsit niciodată…Foarte ciudat, deoarece Las Vegas e chiar în mijlocul deşertului.

- În partea de nord a Las Vegasului există o comunitate de negri, la doar 8 blocuri distanţă. Cei care au tras erau de culoare neagră... Unde s-au ascuns? Poliţia nu a găsit niciun Cadillac alb şi niciun informator nu a ştiut nimic despre atac.

- Maşina a trecut chiar pe lângă bodyguarzii lui Amaru însă nimeni nu se duce după atacatori...Nici măcar nu încearcă să îi urmărească. Cum aşa? De ce?

- Dacă cineva ar fi avut de gând să jefuiască un casino, atunci LVPD (Poliţia Las Vegas) sigur i-ar fi urmărit cu elicopterele. Cum de au uitat de existenţa lor, când a fost împuşcat o atât de cunoscută personalitate? Căci maşina nu avea unde să evadeze, în jur fiind doar deşert.

- O poliţistă care se afla la spital pentru supravegherea lui 2Pac, Dna Coleman afirma la câteva zile, "Rapperul va supravieţui "...Ce a făcut-o să afirme aşa ceva? Un poliţist nu ar declara aşa ceva dacă nu ar avea o bază reală pentru cele spuse. Şi mai ales în aşa moment.

- Tupac şi “gang”-ul său au fost implicaţi mai devreme în seara aceea într-o bătaie cu un membru Crip - Orlando Anderson. “The Bloods” şi “The Crips” sunt două “gang”-uri rivale. Poate aceştia au fost implicaţi

- De asemenea, se crede că în seara meciului, Mobb Deep, rapper rival cu Tupac, ar fi fost în Las Vegas şi ar fi văzut intercalaţia cu Anderson. Iar la premiile MTV au existat nişte conflicte între Tupac şi Nas, acesta prieten foarte bun cu Mobb Deep. Tot atunci, Suge l-a lovit pe Nas…
- Serviciile memoriale care trebuiau să fie deschise publicului au fost anulate şi în Los Angeles şi în Atlanta...Multumiri: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Re: Tupac - still breathin'?

Mesaj Scris de Simona la data de Mar Apr 10, 2012 10:38 am

Makaveli si o posibila afacere publicitara – “The 7 Day Theory”

In timpul pe care l-a petrecut la închisoare, Tupac s-a „delectat” citind cele două cărţi ale filosofului italian Machiavelli. Acesta considera că înscenarea propriei morţi ar fi o soluţie ideală pentru a scăpa de duşmani. Operele filosofului din Florenţa au apărut după „moartea” sa. Tupac declarase înainte de meciul lui Tyson că vrea să iasă din viaţa tumultoasă de rapper şi eventual, de ce nu, să renunţe la cultura sa de stradă. Intr-un capitol din discursurile lui Machiavelli se spune "un prinţ care vrea sa obţină lucruri mari, trebuie sa facă multe concesii..." In multe versuri din cantecele lui Tupac aceasta idee este preluata. CD-urile albumului "All Eyez On Me" au aceeasi denumire ca si cartile lui Machiavelli. Dacă depui un mic effort şi încerci să rearanjezi literele din cuvântul “Makaveli” obţii "mak alive" sau “make alive”. De asemenea, odată cu lansarea albumuli “The 7 Day Theory” Tupac îşi mai găseşte încă un “nickname” - Don Killuminati.Tupac îl pronunţă “Calumaniti” care inseamnă mărturie falsă. Se pare că totul a fost perfect plănuit. “Illumaniti” este teoria unei Noi Ordini Mondiale, adusă de războaie sângeroase , planificate de guverne, bănci şi religii ... Tupac e “înălţat” ca un revoluţionar, si probabil "kill"uminati se referă la o luptă împotriva Noii Ordini Mondiale...

Tupac era pe cale să părăsească Death Row Records. Albumul “Don Killuminati: The 7 Day Theory” a fost ultimul său album pentru Death Row Records. Se pregătea să lucreze la compania sa de înregistrări "Makaveli Records". Producătorul albumului, un arhi-necunoscut, apare cu numele de Simon. Este puţin straniu deoarece numele lui Suge Knight era pe fiecare album Death Row în calitate de producător. Albumul are imaginea lui Tupac crucificat, ca Iisus. Simon a fost cel care l-a ajutat pe Iisus să ducă până la capăt crucea. Ar putea oare Suge Knight să fie Simon?
La începutul albumului o voce misterioasă, care aparţine, se pare, lui Tupac, şopteşte "Suge shot me…" Dacă dai volumul la maxim, în primele 3 secunde , chiar înainte de sunetul clopotului… Oare cineva de la Death Row Records care ştia adevărul a făcut intenţionat asta sau e un stimul pentru a cumpăra şi mai multe albumuri? O uriaşă afacere, de altfel. Gândiţi-vă, cu Pac mort, Death Row Records face o grămadă de bani! Deci, dacă ei l-au omorât, orice informaţie legată de acest lucru le-ar aduce o avere! În plus, ar avea toate cântecele sale care au rămas nelansate pe care le-ar folosi sub numele lor şi ar putea scoate chiar albume întregi. Astfel, ar scăpa şi de presupusa concurenţă din partea “Makaveli Records”.
Şi poate toată această teorie a celor 7 zile e cumva planificată doar pentru a aduce cât mai mulţi bani? Foarte ciudat este versul 2 din "Blasphemy" - "I'm contemplating plots, wondering which door to go, brotha getting shot, coming back resurrected, it's just that raw shit, nigga check it..." Imitarea crucificării lui Iisus şi a scrierii profeţiilor este blasfemie...Menţionează că vrea să scape de viaţa de “gangster”. Şi-a falsificat moartea pentru a ieşi din joc? De asemenea, la începutul piesei el spune că dacă Dumnezeu nu se întoarce în 7 zile, atunci va trebui să aşteptăm următoarele profeţii ale Bibliei…
Totuşi, “The 7 Day Theory” este o idee destul de intrigantă, poate mai puţin acum, decât înainte de 2003 :

- Tupac a murit la 25 de ani. 2+5=7

- Ora oficială a morţii sale 4:03 PM. 4+0+3=7

- Tupac a mai trăit încă 7 zile după ce a fost împuşcat.

- Atacul a fost pe 7.

- Au fost 12 focuri cu 5 care au nimerit ţinta. 12-5=7

- Erau 7 membri ai "Outlaw Immortalz” înainte de moartea lui Kadafi.

- Albumul “R U Still Down?" a fost scos pe noiembrie 25. 2+5=7

- În videoclipul "I Wonder If Heaven Got A Ghetto" camera fetelor e 7, iar ceasul de pe masă indică 4:03, ora “decesului” lui Tupac. 4+0+3=7

- În "White Man's World" se aude o voce care spune foarte incet " 7 years, 7 years, 7 years..."

- Ziua de nastere a lui Tupac e16. 1+6=7

- În introducerea "The 7 Day Theory” sunt şase focuri. Dar când incepe Tupac să cânte, se aude al şaptelea.

- Pe albumul lui Daz Dillinger, Tupac apare cu numele de Makaveli pe piesa cu nr.7.Multumiri: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Re: Tupac - still breathin'?

Mesaj Scris de Simona la data de Mar Apr 10, 2012 10:49 am

Death Row şi mesajele din versuri şi videoclipuri

Multe “dovezi” despre faptul că Tupac încă trăieşte se găsesc în versurile sale. El a mai fost împuşcat în New York, şi atunci a mers la închisoare, majoritatea versurilor se refera la acel incident. Dar astea nu sunt singurile dovezi. Oare Tupac ar cheltui milioane şi milioane pentru a-şi înscena moartea ? De asemenea, oare Suge Knight l-ar fi omorât pe Tupac, “prietenul ” său, pentru bani? Suge niciodată nu a apărut la interogatorii iar Death Row Records a fost foarte necooperativă cu poliţia după moartea lui Tupac. De fapt, nu prea le-au spus nimic. “ABC” i-a luat un interviu lui Suge Knight după împuşcarea lui 2Pac. A fost întrebat "Dacă aţi şti cine l-a omorât pe Tupac, ati spune poliţiei?" Suge a răspuns "Absolutely Not"(Hotârât nu).
După ce a ieşit ultimul album Tupac (Don Killuminati) Death Row Records şi-a schimbat numele în "New & Untouchable"(Noi şi de Neatins). De ce au devenit deodată “de neatins?”
Cât despre faptul că Suge Knight are avea drepturi asupra cântecelor nelansate… Mama lui Tupac i-a dat în judecată pe Death Row Records şi a câştigat. Ea a intrat în posesia înregistrărilor. Death Row Records nu mai face bani din muzica lui Tupac. Toate cântecele vor apărea sub marca "Amaru Records / Jive Records."
- În albumul lui Richie Rich, “Seasoned Veteran”, care a fost lansat în aceeaşi zi ca şi “The 7 Day Theory”, piesa "Niggas Done Changed" e un duet cu Tupac, unde acesta spune "I've been shot and murdered, can't tell you how it happened word for word, but best believe that nigga's gonna get what they deserve." Aceasta frază implică faptul că Pac ştie că va fi “mort” atunci când va fi lansat albumul lui Richie Rich.
- "Joshua's Dream". Acest cantec face referire la Isaia, care visa la învierea lui Iisus. Oare 2Pac incearcă să facă vreo conexiune între sine şi Mântuitor?
- În cântecul "Life Goes On" (viaţa merge înainte). Tupac cântă despre propriile funeralii. (Aceasta probabil nu înseamnă nimic, el mereu cântă despre moarte.) În melodia "White Man's World" Tupac spune "Nu voi părăsi niciodată această planetă doar dacă voi hotărî să plec…” A “părăsit-o” prin înscenarea morţii sale?
- In "Ambitionz Az A Ridah" Tupac afirma ca s-a intors, REINCARNAT! Oare 2Pac e reincarnat in Makaveli?
- In " Life of An Outlaw", "Made Niggas" , "Million Dollar Spot” (feat E-40) Pac mentioneaza despre planul sau de inscenare a mortii.
- In "Ain't Hard 2 Find" Tupac vorbeste clar de moarte sa "I heard rumors that I died, murdered in cold blood, traumatized pictures of me in my final stages, you know mama cried, but that was fiction, some coward got the story twisted..." A prezis viitorul sau si asta face parte din planul sau?
- "No More Pain" este piesa care face referinta intre 2Pac si Iisus sau Machiavelli - "A heart of a soldier with the brains to teach a whole nation..."
- Videoclipul "I Ain't Mad At Cha," a fost scos cateva zile dupa "moartea" lui Tupac.
- "I Ain't Mad At Cha" e piesa cu nr 13 pe "All Eyez On Me" iar Tupac a murit pe 13.
- In "I Ain't Mad At Cha" Tupac moare. In videoclipul urmator "Toss It Up" numele sau e deja Makaveli.
- Cum au putut filma "To Live And Die In LA” cand Tupac era "mort"? Oare au facut filmarile sase luni inainte de presupusa moarte, in august '96?
- In videoclipul "Hail Mary", piatra de mormant cu numele Makaveli este crapata. Oare acesta a inviat?
- Urmele lasate de gloante arata ca s-ar fi tras din interiorul masinei…
- In videoclipul “Toss It Up" Tupac poarta incaltaminte “Penny Hardaway” care nu era fabricate inainte de moarte sa. Iar atunci cand intra in masina, in "To Live And Die In LA" are niste “Jordan's” care, la fel, erau inca nefabricati inainte de moartea sa.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Re: Tupac - still breathin'?

Mesaj Scris de Simona la data de Mar Apr 10, 2012 10:58 am

“It’s just me against the world…”

În noiembrie 1998, apare “2pac's Greatest” cu 6 noi cântece. Compania de înregistrări de asemenea susţine că aceste cântece ar fi fost înregistrate înainte de moartea lui. Dar, versurile din aceste cântece contrazic spusele. Tupac face referire la filmul Armageddon într-o piesă, iar în alta îl felicită pe Denver Broncos cu triumful “Super Bowl” – ambele evenimente petrecându-se după moartea lui Shakur.
Сând „Better Dayz” a apărut în noiembrie 2002, mulţi critici de muzică au observat că Tupac a lansat după moartea sa mai multe albume (7) decât mulţi alţi artişti de scară mondială în viaţă.
Shakur, după “moartea” a jucat în trei filme, printre care “ Streets on Fire ” alături Keanu Reeves. Cum de este posibil?
Chestionat de multe ori, fostul manager al lui Amaru, Robert Bloomenstein afirmă "Tupac a fost un om care gândea tot, până şi îndepărtatul viitor. Acele videoclipuri au fost făcute cu 2 luni înainte de nefericita sa “moarte” şi nici într-un caz nu ar trebui să indice că Tupac este viu."
"Sunt foarte multe zvonuri, intenţionat împrăştiate" spune Bloomenstein. "Tupac a fost un iubitor de muncă, un muzician foarte ocupat iar apariţia noilor materiale nicidecum nu indică faptul că 2Pac trăieşte în America de Sud sub numele de Jamal Millwood." Oare?
Una din piesele din “Better Dazy” vorbeşte despre atacurile de la 11 septembrie. Şi ăsta este tot un joc creat doar din cauza faptului că se vrea alimentarea fanilor cu noi speranţe?
Ceva timp după 7 septembrie, pe scena rap-ului a apărut un nou cântăreţ - Tha Realest. Acesta se poartă, râde şi cântă exact ca Tupac.Tha Realeast a scos 7 cântece în “The Chronic 2000”, care e produs de Suge Knight, iar cântecul nr.7 poartă denumirea de "I'm Coming Home".
Doi dintre cei mai buni “homies” ai lui Tupac, Richie Rich şi Scarface niciodată n-ar fi cântat cu Death Row, dar iată că amândoi sunt într-un cântec cu Tha Realest - "You Gotta Love Gangstas". De ce ar fi cântat aceşti rapperi consacraţi cu unul amator, şi încă de la Death Row? Tha Realest se adresează acestora exact aşa cum făcea Tupac "Richie Rich and Muthafucking Scarface."
Tha Realest : "The way I planned it I have his ass 6 feet deep (e vorba despre asasinarea lui Biggie Smallz) and them junior knights stranded (Junior Mafia)."
În cântecul "You Gotta Love Gangstas" Tha Realest spune "tattoes cover my whole body (corpul lui Tupac era acoperit cu tatuaje), my alias name on the street, they call him John Gotti."
În altă melodie Tha Realest spune "I had to go to the Pacific." (Unii cred că Tupac e în Cuba sau Haiti.)
Însă, aceasta se pare că este un labirint în care fanii dornici de mituri se pierd fără cale de ieşire. Dacă Tupac într-adevăr trăieşte, de ce ar fi dat vocea sa şi versurile sale unui alt rapper? De asemenea, există un alt rapper, “Blac Haze”, care are aproximativ aceleaşi caracteristici ca şi Pac. Nu am reuşit să discut cu un inginer de sunet, să aflu dacă într-adevăr poţi modifica vocea, să-i reglezi timbrul şi tonalitatea astfel încât aceasta să corespundă cu cea a lui Tupac. Personal, nu cred că este imposibil, ţinând cont de faptul că existau cântece nelansate, desigur, cu vocea lui Tupac. În plus,la tehnica care există astăzi… Însă, mai greu este, într-adevăr, cu videoclipurile. Următoarele 4 “dovezi” sunt relativ noi pe lumea virtuală, eu am făcut rost de ele de la colaboratorul meu, David Wong.

- Intr-un duet recent, Tupac si Master P. apare versul "You put me in a casket, you dirty bastards...I'm smokin' weed all day, but the police will never find me..." Oare aceasta se refera la ascunzatoarea lui Pac?

- Un numar considerabil de oameni au afirmat ca au vazut pe cineva care semana exact cu Tupac in imprejurimile Universitatii Howard din Washington.

- Crucea de pe spatele lui Tupac indica "Iesire 16:31." Acest pasaj nu inseamna nimic dar cel dinaintea lui spune "Si asa Omul s-a odihnit in ziua cea de-a saptea"..

- In piesa "Hold Ya Head", inainte ca Tupac sa inceapa a canta o voce spune "Il vezi?" Iar alta raspunde "Il vad!" Iar apoi Tupac spune foarte incet "Sunt viu..."

Numeroase teorii conspirative despre moartea lui Shakur au circulat printre rândurile fanilor săi.
Unii presupun că ar fi fost asasinat chiar de guvernul american. Alţii spun că şi-a înscenat moartea şi dau chiar indicii picante, dar uneori fanteziste. Unii era atât de dornici de reîntoarcerea lui Pac, încât au creat o pagina web falsă a site-ului CNN care ni-l prezenta pe Tupac bine-sănătos, la cumpărături în Beverly Hills. Fiind contactaţi cei de la CNN, aceştia au demonstrat că nu au răspândit niciodată aşa informaţii. Dar acest link tot continue să apară pe diferite adrese. De asemenea, multe forumuri, mai ales din S.U.A, sunt pline cu tot felul de dovezi inventate sau noi păreri foarte bine gândite. Se pare că acest mister este intenţionat meţinut în stare de plutire de cineva anume sau poate totul e produsul firii noastre naive? Conform unora, dacă 2Pac e viu într-adevăr, atunci acesta va apărea ca liderul unei noi grupări politice…
Nu putem spera că Tupac e viu dar nici nu avem voie să credem că a murit…


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Re: Tupac - still breathin'?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum