psiholog Simona Sima
Bine ai venit!

Horoscopul zilelor de nastere - Aprilie

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

Postare 5 Aprilie - Ziua consecintei

Mesaj Scris de Simona la data de Joi Apr 05, 2012 7:09 am

Cei nascuti pe 5 aprilie au capacitatea de a reusi in viata si tenacitatea de a se mentine pe pozitie. Fiind inzestrati cu reale calitati, dau impresia ca sunt stapani pe ei fara a parea exagerati sau egoisti. Ei se lasa mai degraba inselati de aparente in loc sa abordeze serios problemele si sa le analizeze in profunzime. In majoritatea cazurilor, ei practica o singura meserie, se ghideaza dupa un singur set de principii, isi urmeaza cursul corect al vietii. Cei nascuti pe 5 aprilie sunt dornici de apreciere, dar un depind de ea. Persevereaza in eforturile lor, fiind dornici si interesati sa li se acorde atentie. Indiferent de ceea ce se petrece in jurul lor, ei gasesc puterea de concentrare pentru a mentine lucrurile sub control.

Desi este greu de crezut, ei accepta in jurul lor persoane cu calitati mai slabe. Le este foarte usor sa joace rolul modestului, al omului obisnuit. Desigur, pentru cei mai inzestrati dintre nativii zilei, acesta este un simplu rol. Totusi, persoanele nascute pe 5 aprilie nu sunt analizate, testate sau ghicite prea des. Atat timp cat sunt preocupati de rolul pe care il joaca, ei intra perfect in pielea personajului respectiv si nu vor ca ceilalti sa le descopere adevarata personalitate.

Cea mai potrivita meserie pentru cei nascuti pe 5 aprilie este cea care le garanteaza longevitatea pentru ca tind sa fie longevivi. De-a lungul vietii, ei se dezvolta foarte bine in cariera lor si obtin satisfactii importante. Nu se poate spune acelasi lucru despre mariajele lor care se dovedesc uneori furtunoase sau marcate adesea de incidente neplacute. Totusi, exista posibilitatea ca unii dintre nativii acestei zile sa aiba parte de relatii de lunga durata. Adesea, ei nu vad nimic in neregula in comportamentul lor. Din punct de vedere sentimental, cei nascuti astazi sunt foarte dificil de abordat si detesta sa discute despre problemele personale. In general, cei implicati in legaturi sentimentale cu cei nascuti pe 5 aprilie descopera ca trebuie sa fie foarte intelegatori si rabdatori cu ei. I ntr-adevar, este nevoie de foarte multa intelegere deoarece persoanele nascute pe 5 aprilie atrag foarte usor admiratorii.

Nativii zilei de 5 aprilie sunt genul de persoane care nu doresc sub nici o forma sa preia prea multe responsabilitati. Ei pot atrage ura celorlalti datorita abordarii directe sau franchetii lor. Nu vor face compromisuri in privinta conceptiilor lor, indiferent de consecinte. Banii nu sunt pentru ei o prioritate. Mult mai important este sa aiba succes in implementarea planurilor lor. Idealurile lor sunt bazate pe aplicarea marilor lor crezuri, atata vreme cat nu le sunt lezate cinstea si integritatea. Ei pot depasi fara doar si poate orice piedica pentru a continua afacerea vietii lor. Adesea sunt pusi in situatia de a-si infrunta adversarul.

Deseori, cand sunt preocupate de o anumita activitate sau idee, persoanele nascute pe 5 aprilie nu stiu cand sa renunte. Ei nu constientizeaza faptul ca exista posibilitatea ca punctul lor de vedere sa un fie impartasit de ceilalti. De asemenea, unele persoane nascute astazi isi canalizeaza toata atentia catre activitatea lor de baza si uita de viata particulara. De aceea, este esential ca ei sa se preocupe periodic si de viata lor personala. In cazul in care sunt necesare anumite schimbari, ei trebuie sa le faca chiar daca este dificil sau dureros.

SFATURI: Invata sa descoperi cand este cazul sa renunti sau sa te retragi. Incearca sa fii mai devotat partenerului tau. Incearca sa vezi lucrurile si din punctul de vedere al celorlalti. Nu abuza de starea ta buna de sanatate. Invata sa discuti despre problemele tale cat si despre succesele tale. Impartaseste cu persoanele apropiate atat bucuriile cat si tristetile.

PUNCTE FORTE:


  1. Consecvent
  2. Muncitor
  3. Prosper
PUNCTE SLABE:

  1. Pisalog
  2. Foarte indulgent
  3. Insensibil"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare 4 Aprilie - Ziua initiativei

Mesaj Scris de Simona la data de Mier Apr 04, 2012 7:03 am

Persoanele născute pe 4 aprilie ştiu cum să se afirme şi să-şi scoată în evidenţă personalitatea aparte. Cei născuţi azi sunt fiinţe care au multe iniţiative minunate, pentru ei este important să îşi dezvolte perseverenţa - una din calităţile foarte importante pentru a-şi pune cu succes ideile în practică. Ei trebuie să înveţe să lupte pentru a-şi împlini idealurile. O cât mai bună autocunoaştere îi va ajuta foarte mult în stabilirea acestor idealuri: ca orice fiinţă umană, ei trebuie să îşi dea seama cine sunt şi ce anume caută.
Nativii acestei zile nu trebuie să se rezume doar la iniţierea unui proiect, ci trebuie să înveţe să-l ducă la bun sfârşit. Este necesar ca ei să-şi controleze tendinţa de a se implica în noi proiecte înainte de a le finaliza pe cele deja existente.
Persoanele născute pe 4 aprilie au capacitatea de a se corecta rapid atunci când îşi dau seama că greşesc. Sunt capabile să elaboreze un nou plan de acţiune şi să-şi continue drumul. Nativii acestei date pot fi extrem de încăpăţânaţi mai ales în ceea ce priveşte activitatea lor (nativii de tip superior vor manifesta însă o remarcabilă perseverenţă); pot intra în conflict cu cei care se opun ideilor lor fără să le înţeleagă în totalitate. Uneori este nevoie de răbdare din partea colegilor sau partenerilor pentru a putea duce ceva la bun sfârşit.
Cei născuţi pe 4 aprilie caută aprobarea celorlalţi precum şi atingerea unor performanţe deosebite în domeniul lor de activitate. Ei nu aspiră neapărat să deţină un post de conducere în cadrul activităţii pe care o desfăşoară, dar au o nevoie înnăscută de a inova. Nativii acestei zile pot fi excelenţi executanţi. Preferă să-şi exercite calităţile de conducători în cadrul familiei sau al altor grupuri din care fac parte şi nu la serviciu.
Este foarte solicitant să lucrezi pentru cei născuţi pe 4 aprilie, dar satisfacţiile sunt pe măsura efortului depus. Ei prezintă clar ceea ce aşteaptă de la ceilalţi şi în acelaşi timp evaluează corect lucrurile deja efectuate. Totuşi, uneori pot deveni nerăbdători: consideră extenuant faptul că trebuie să repete şi să insiste pentru a fi înţeleşi. De aceea, mulţi dintre cei născuţi pe 4 aprilie preferă să lucreze pe cont propriu ca întreprinzători independenţi.
SFATURI: Învaţaţi să preţuiţi visarea şi liniştea. Urmăriţi să deveniţi un coleg de echipă mai bun şi descoperiţi metode de a coopera şi comunica mai mult cu ceilalţi. Cultivaţi-vă trăirile şi preocupările profunde şi căutaţi să intuiţi misterul existenţei. Controlaţi-vă orice tendinţă instinctuală impulsivă sau violentă.
PUNCTE FORTE: Inovativ, activ, optimist

PUNCTE SLABE: Impulsiv, instabil, rebel


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare 3 Aprilie - Ziua pivotului

Mesaj Scris de Simona la data de Mar Apr 03, 2012 7:45 am

Persoanele născute pe 3 aprilie manifestă o dorinţă puternică de a fi indispensabile celor din viaţa lor. Ele reuşesc aproape întotdeauna să fie în centrul atenţiei prin intermendiul cunoştinţelor, calităţilor sau priceperii lor. Pentru ele este foarte important să păstreze ordinea şi să menţină controlul asupra lucrurilor ce îi înconjoară, acasă sau la serviciu. De obicei îi coordonează pe cei din jurul lor, uneori cu bruscheţe, exprimându-şi dorinţele în mod direct şi aşteptându-se ca ceilalţi să îi asculte cu atenţie. Cei născuţi astăzi nu tolerează ignoranţii. Totuşi, preferă să nu afişeze o atitudine dictatorială. De obicei reuşesc să îi câştige pe ceilalţi foarte uşor de partea lor prin farmecul natural cu care sunt înzestraţi.
Cei născuţi astăzi sunt firi intuitive. Când este vorba de lucruri importante se bazează pe intuiţia lor bine dezvoltată. Uneori pot vedea lucrurile simplist, ceea ce poate face dificilă rezolvarea anumitor probleme. Francheţea şi asprimea lor îi dezavantajează în anumite situaţii. În majoritatea cazurilor însă, ceilalţi ajung să recunoască şi să preţuiască perspicacitatea celor născuţi astăzi şi consideră că prezenţa lor le conferă siguranţă în caz de pericol sau de nevoie.
Persoanele născute pe 3 aprilie sunt capabile să acţioneze pe cont propriu, independent de ceilalţi. Prin forţa personalităţii lor au capacitatea de a aduce împreună fiinţe şi elemente foarte diferite şi contradictorii. Totuşi, uneori au tendinţa să favorizeze anumiţi subordonaţi şi pot crea astfel probleme celor din jur.
Persoanele născute pe 3 aprilie au tendinţa de a fi bonome. În unele situaţii, pot fi considerate naive. De fapt, cei născuţi astăzi îi impresionează adesea pe ceilalţi prin amestecul lor neobişnuit de copilărie şi maturitate, naivitate şi realism, egoism şi responsabilitate. Pot da dovadă de un un mod rigid de a-şi pune în aplicare convingerile.
Pentru cei născuţi pe 3 aprilie este foarte important să înveţe să spună „Nu” oamenilor şi proiectelor ce îi distrag sau îi suprasolicită. De asemenea este vital să îşi cultive independenţa şi să aibă iniţiativă, fără să se simtă vinovaţi.

SFATURI: Nu fiţi atât de dependent de aprobarea celorlalţi şi nici copleşit de ideea de a-i servi. Identificaţi-vă valorile interioare; menţineţi-vă în formă şi dezvoltaţi-vă talentele ascunse.
PUNCTE FORTE: Înzestrat, modest, amuzant

PUNCTE SLABE: Solicitant, egocentric, naiv


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare 2 Aprilie - Ziua idealistului

Mesaj Scris de Simona la data de Lun Apr 02, 2012 8:08 am

Cei nascuti pe doi aprilie abordeaza viata intr-o maniera extrem de idealista. Datorita acestei caracteristici, exista posibilitatea de a intampina greutati in atingerea scopului pe care si-l propun. Uneori, ei dau dovada chiar de naivitate in perceperea lumii. Firea lor copilareasca nu se potriveste prea bine cu dorinta lor aprinsa de a reusi sa-si indeplineasca obiectivele. S unt capabili sa-si foloseasca la maximum energia considerabila abia dupa ce si-au stabilit scopul in viata si si-au acceptat limitele, posibil multumindu-se cu un standard mai putin performant. Totusi, aceasta performanta este atinsa dupa o perioada destul de indelungata de timp.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt de obicei familisti convinsi, in special barbatii. Pentru un barbat nascut pe 2 aprilie casa este castelul lui, locul unde este stapan. Acest lucru poate creea probleme din cand in cand, mai ales in cazul in care copiii acestuia nu se multumesc cu rolul de subordonati.

Nativii zilei de 2 aprilie vorbesc mereu despre idealurile, visele si viziunile lor. Persoanele din anturajul lor, mai ales cele mai pragmatice, trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare pentru a le suporta idealismul.

Persoanele nascute pe 2 aprilie pot fi cu mintea intr-o alta lume si ceilalti reusesc cu greu sa ii inteleaga. Datorita acuratetii gandirii lor, cei nascuti astazi nu prea sunt dispusi sa faca compromisuri si percep lipsa de intelegere sau de aprobare in anumite chestiuni ca pe o tradare.

Adesea agreate de cei din jur, persoanele nascute pe 2 aprilie trebuie sa fie atente sa nu-si deranjeze prietenii cu ideile lor. Ei trebuie sa invete sa faca compromisuri, lucru ce este total neobisnuit pentru ei. Cel mai adesea vad lumea in alb si negru si se instraineaza cu usurinta de cei din jur. Totusi, ei vor fi iertati cu usurinta pentru supararile pe care le provoaca si pentru dificultatea de a-si exprima sentimentele tocmai datorita faptului ca sunt atat de omenosi, flexibili, deschisi si darnici. In plus, ei se dedica cauzei subordonatului sau celui asuprit si isi fac usor prieteni si admiratori, dar in acelasi timp creaza animozitati in relatiile cu sefii.

Cei nascuti pe 2 aprilie sunt adesea tulburati de sentimentele celorlalti, dar de cele mai multe ori nu vor nici in ruptul capului sa recunoasca acest lucru. Ei pot uita usor ceea ce gandesc ceilalti despre ei. In consecinta, va trece multa vreme pana ce isi vor da seama ca nu toata lumea le apreciaza punctele de vedere extreme, oricat de sincere ar fi. Atunci cand sunt catalogati drept scandalagii considera parerile celor din jur prea dure.

SFATURI:
Straduieste-te sa devii realist. Nu mai trai intr-o lume de vis. Idealismul este admirabil, dar nu plateste facturile. Asculta-i si pe ceilalti, chiar daca ti se par negativisti. Criticile lor iti pot fi de folos daca le iei in considerare.

PUNCTE FORTE:
Cinstit
Sincer
Muncitor

PUNCTE SLABE:
Naiv
Retinut
Ignorant


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare 1 Aprilie - Ziua demnitatii

Mesaj Scris de Simona la data de Dum Apr 01, 2012 8:23 am

Persoanele nascute pe 1 aprilie sunt de obicei directe, disciplinate, preocupate si muncitoare. Desi in general isi stapanesc foarte bine meseria, nu obisnuiesc sa-si etaleze talentele. Inca din copilarie sunt foarte seriosi, constiinciosi in activitatile de zi cu zi, preluand multe responsabilitati pe care alti copii le-ar considera adevarate corvoade. Pe masura ce inainteaza in varsta, devin persoane de incredere pe care rudele se pot baza oricand.

Desi calitatile celor nascuti pe 1 aprilie sunt deosebite si incontestabile, ei nu tind sa cucereasca luminile rampei inca din tinerete. Pentru ei nu este atat de important sa fie in centrul atentiei, ci mai degraba sa fie la curent cu ceea ce se intampla. Isi doresc sa fie lasati sa-si vada de treaba, fixatia lor pentru munca fiind destul de pronuntata. Din acest motiv, uneori este posibil sa fie considerati excesiv de zelosi in ceea ce priveste munca. Majoritatea celor nascuti astazi ii impresioneaza pe cei din jur pentru ca sunt aparent timizi si chiar retrasi. In general nu sunt persoane foarte sociabile, cu exceptia situatiilor generate de sarcinile de serviciu.

Subtilitatile tehnicii pot deveni o adevarata manie pentru persoanele nascute pe 1 aprilie. Ei tind sa detina controlul in tot ce intreprind si li se pare stanjenitor sa ceara ajutorul celorlalti. Foarte capabili, de obicei sunt autodidacti in ceea ce priveste meseria lor. Nu sunt adeptii scolarizarii si devin foarte agitati daca trebuie sa urmeze cursuri. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi asteapta cu nerabdare sa termine scoala pentru a putea sa studieze singuri. Capabili sa invete din experienta si sa adopte metodele celor pe care ii admira, ei isi dezvolta foarte repede un stil propriu.

Desi cei nascuti pe 1 aprilie sunt adeptii originalitatii, rareori munca lor este una indrazneata sau neobisnuita. Ei pot fi considerati mai degraba conservatori si ponderati. Adesea, cei nascuti in aceasta zi sunt pasionati de istorie si fac cercetari despre trecut. Nu ii preocupa prea mult propriul succes, ci mai degraba succesul proiectelor si eforturilor lor.

Cei nascuti pe 1 aprilie sunt foarte preocupati sa duca la bun sfarsit problemele pe care le abordeaza. Astfel, ei vor finaliza orice proiect indiferent de efortul necesar sau de sacrificiile pe care trebuie sa le faca. Cei nascuti pe 1 aprilie nu depind de ceilalti pentru a fi multumiti. Ei nu se inconjoara de prieteni si de admiratori. Exista persoane care ii compatimesc uneori deoarece ii considera solitari si izolati. In schimb, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte fericiti sa fie lasati singuri si sa lucreze independent. Ei au uneori tendinta de a se suprasolicita. In general trebuie sa evite sa preia prea multe proiecte in acelasi timp. Singura modalitate de recreere agreata de catre aceste persoane disciplinate este de obicei un hobby pe care il abordeaza cu un asemenea zel incat ceilalti l-ar putea usor considera sarcina de serviciu.

SFATURI:
Familiarizeaza-te mai mult cu semenii tai. N u te izola prea mult de restul lumii. Impartaseste atat bucuriile cat si tristetile cu cei dragi. Fii atent sa nu te incarci cu prea multe responsabilitati. Evita sa fii coplesit de termenii scadenti sau de diferitele situatii stresante. Invata sa te relaxezi.

PUNCTE FORTE:
As in ale tehnicii Sincer

PUNCTE SLABE:
Izolat Constant Exces in munca


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Horoscopul zilelor de nastere - Aprilie

Mesaj Scris de Simona la data de Dum Apr 01, 2012 8:22 am

Luna Aprilie


"daca judeci oamenii nu mai ai timp sa-i iubesti." - Maica Tereza
Simona
Simona
Admin

Mesaje : 565
Puncte : 3712
Data de inscriere : 21/02/2012

http://simona-sima.forumz.ro

Sus In jos

Postare Re: Horoscopul zilelor de nastere - Aprilie

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum